Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Oxhamnin koulu


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla isossa roolissa mukana toimittamassa akustotuotteita täysin uusittuun kouluun, jossa osa koulusta tuli kokonaan uutta ja osa peruskorjattiin katosta lattiaan. Kohteeseen valittiin käytettäväksi puukuitutuotteita ja polyesteripohjaisia tuotteita katoissa ja seinillä. Alakatoissa käytettiin käytävillä polyesteripohjaista Airfelt akustolevyä sekä Träullit Akustik puukuitutuotteita alaslasketuissa järjestelmissä ja muissa yleisissä tiloissa. Seinillä ja luokissa käytettiin Mollis -tuotteita eri sävyillä verhoituna. Mollis toimii ns. hybridtuotteena ja on samalla akustoinnin lisäksi tarvittaessa erinomaisesti toimiva kiinnityspinta, joita koulussa paljon tarvitaan. Toivomme kaikille opettajille ja oppilaille mukavia hetkiä uusitun koulun tiloissa.

Suunnittelu: Laaja Arkkitehdit
Toteutus: Inlook Oy
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet