Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kainuun Sanomat


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tässä hienossa kohteessa tehtiin vanhaan upeaan rakennukseen / tilaan upeat tilat Kainuun Sanomille. Toimistotilojen avoimiin tiloihin sekä pienempiin työtiloihin laitettiin pyötiin Abstractan Soneo pöytäsermejä ja avoimiin tiloihin isoille seinille Print tauluja vaimentamaan tiloja. Print tuotteilla tiloihin saatiin mukavasti ilmettä. Sermeissä käytettiin kankaissa samoja sävyjä kuin tuoleissa. Sermit ja taulut ja niiden sävyt sopivat erinomaisesti tiloihin ja muihin kalusteisiin ja näin tuovat tyylikkyyttä. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Suunnittelu: Design by Hanna K
Toteutus: AkustiikkapalvelutJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet