Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kokkolan kaupungintalo


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla mukana toteuttamassa upeaa kokonaisuutta uusittuun Kokkolan kaupungintaloon ja siellä sijaitsevaan Kokkolasaliin, jossa akustiikkaan haluttiin panostaa tyylillä ja huomaamattomasti. Kohteeseen tuli erikoismitoilla valmistettuja seinäkokonaisuuksia Mollis -tuotteella tehtynä. Kokonaisuuksien keskelle upotettiin valkokangas. Kokonaisuudessa haluttiin käyttää värinä tummaa väriä antamaan ilmettä. Mollis tuotteella tilaan saatiin samalla mukavasti pehmeyttä. Valmistimme myös samalla kankaalla kohteeseen ovipanelit, jotka istutettiin tilassa jo oleviin liukuoviin. Näin ulkonäkö on yhtenäinen seinästä seinään. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita. Toivotamme nautinnollisia hetkiä uudistetuissa tiloissa.

Onnea kotikaupungillemme, joka täyttää komeat 400 vuotta.

Suunnittelu: Kokkolan Kaupunginarkkitehti Kristian Biskop
Toteutus: Rakennustoimisto Aresa Oy

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet