Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkatuotteet

Olemme akustiikkatuotteita maahantuova yritys ja toimimme yhteistyössä useiden suomalaisten arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen kanssa. Toimitamme akustiikkaratkaisuja myös yksityisille henkilöille ja firmoille. Laaja valikoimamme tuo akustiikkaratkaisuja monenlaisiin kohteisiin suurista julkisista kohteista yksityistiloihin.

Materiaalimme ovat laadukkaita niin materiaaleiltaan kuin akustoarvoiltaan. Esimerkiksi meidän oman Akustik malliston perustuotteet ovat kaikki M1 luokitettuja akustiikkatuotteita. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja allergiavapaita.

Löydät meidän valikoiman tuotteet myös RT-tuotetietokannasta

Akustiikkatuotteet on suunniteltu manipuloimaan ääniaaltoja tavalla, joka saavuttaa halutun akustisen lopputuloksen. Akustiikkatuotteet voivat sisältää materiaaleja, rakenteita ja laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu absorboimaan, heijastamaan tai hajottamaan ääntä tietyssä ympäristössä. Lue lisää: Akustiikan perusteet

Laadukkuusarvoina painotamme akustoarvojen lisäksi materiaaleissamme seuraavia asioita:

  • Ekologisuus ja kestävä kehitys: Erilaisia ja monipuolisia tuoteperheitämme yhdistävät ekologiset tekijät. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan kierrätyspulloista ja ne ovat täysin edelleenkierrätettäviä elinkaarensa päätteeksi. Tuotteissamme käytetään 100% villaa eivätkä ne sisällä allergisoivia sidosaineita tai liimoja. Kannamme vastuuta ihmisten ja luonnon hyvinvoinnista. Valikoimastamme löytyy niin puukuituvillapohjaisia, PET -kierrätyshuopapohjaisia kuin 100% biohajoavia akustiikkalevyjä, sermejä ja tilanjakajia. Tilat, joissa käytetään akustointiratkaisujamme, ovat akustointituotteiltaan puhtaita, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia.
  • Esteettisyys: Haluamme tuotteillamme osoittaa, että akustiikka voi olla myös kaunista. Tuotteistamme voidaan suunnitella yksilöllisiä taidekollaaseja, luoda kolmiulotteisia sisustuselementtejä, tehdä tilaan yksilöllisiä, akustoivia valokuva/printtitauluja tai hyödyntää taiteilijoiden valmiiksi suunnittelemia kokonaisuuksia omien tarpeiden mukaisesti. Olemme saaneet toteuttaa useita upeita yksilöllisiä akustoivia tilaratkaisuja ja kokonaisuuksia tilaajiemme kanssa toimistoihin, kouluihin, päiväkoteihin, saleihin, auloihin ja yksityiskoteihin. Tuotteillamme voidaan rakentaa rauhallisia ympäristöjä, jotka myös näyttävät hyviltä.
  • Monipuolisuus: Akustiikkaratkaisumme voidaan sijoittaa niin seiniin, kattoihin, lattioihin kuin kalusteisiin - usein eri kiinnitystavoin. Meidän kauttamme löydät niin perusakustolevyjä kuin akustoivia ilmoitustauluja, akustoivia kuvatauluja, erilaisia verhoja, sermejä, tilanjakajia, kalustetassuja, lattiamateriaaleja jne. Haluamme luoda ja tarjota tyylikkäitä, yksilöllisiä akustiikkaratkaisuja: käytä valmiita ideoita ja tuotteita, tai luo akustiikkaa oman tarpeesi mukaan halutunmuotoisilla tuotteilla, suunnittele kolmiulotteinen kollaasi tai piilota akustiikka osaksi tilan tekstiilejä.


Linkit

Tuotekategoriat

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!