Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkatuotteet

Olemme akustiikkatuotteita maahantuova yritys ja toimimme yhteistyössä useiden suomalaisten arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen kanssa. Toimitamme akustiikkaratkaisuja myös yksityisille henkilöille ja firmoille. Laaja valikoimamme tuo akustiikkaratkaisuja monenlaisiin kohteisiin yksityistiloista suuriin julkisiin kohteisiin. Materiaalimme ovat laadukkaita niin materiaaleiltaan kuin akustoarvoiltaan.
Laadukkuusarvoina painotamme akustoarvojen lisäksi materiaaleissamme seuraavia asioita:

  • Ekologisuus ja kestävä kehitys: Erilaisia ja monipuolisia tuoteperheitämme yhdistävät ekologiset tekijät. Tuotteissamme käytetään 100% villaa eivätkä ne sisällä allergisoivia sidosaineita tai liimoja. Osa tuotteistamme valmistetaan kierrätyspulloista ja ne ovat täysin edelleenkierrätettäviä elinkaarensa päätteeksi. Kannamme vastuuta ihmisten ja luonnon hyvinvoinnista. Tilat, joissa käytetään akustointiratkaisujamme, ovat akustointituotteiltaan puhtaita, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia.
  • Esteettisyys: Haluamme tuotteillamme osoittaa, että akustiikka voi olla myös kaunista. Tuotteistamme voidaan suunnitella yksilöllisiä taidekollaaseja, luoda kolmiulotteisia sisustuselementtejä, tehdä tilaan yksilöllisiä, akustoivia valokuva/printtitauluja tai hyödyntää taiteilijoiden valmiiksi suunnittelemia kokonaisuuksia omien tarpeiden mukaisesti. Olemme saaneet toteuttaa useita upeita yksilöllisiä akustoivia tilaratkaisuja ja kokonaisuuksia tilaajiemme kanssa toimistoihin, kouluihin, päiväkoteihin, saleihin, auloihin ja yksityiskoteihin. Tuotteillamme voidaan rakentaa rauhallisia ympäristöjä, jotka myös näyttävät hyviltä.
  • Monipuolisuus: Akustiikkaratkaisumme voidaan sijoittaa niin seiniin, kattoihin, lattioihin kuin kalusteisiin - usein eri kiinnitystavoin. Meidän kauttamme löydät niin perusakustolevyjä kuin akustoivia ilmoitustauluja, akustoivia kuvatauluja, erilaisia verhoja, kalustetassuja, lattiamateriaaleja jne. Haluamme luoda ja tarjota tyylikkäitä, yksilöllisiä akustiikkaratkaisuja: käytä valmiita ideoita ja tuotteita, tai luo akustiikkaa oman tarpeesi mukaan halutunmuotoisilla tuotteilla, suunnittele kolmiulotteinen kollaasi tai piilota akustiikka osaksi tilan tekstiilejä.

Linkit

Tuotekategoriat

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!