Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Monetra Keski-Suomi


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla mukana akustoimassa tiloja hankkeessa, jossa toimijalle rakennettiin kokonaan uudet toimitilat uuteen rakennukseen kahteen eri kerrokseen. Kohteessa käytettiin paljon erilaisia Baux kokonaisuuksia, joissa tuotteena oli Baux panels eri väreissä. Muuta ilmettä tiloihin tuotiin akustoivilla isoilla ja pienemmillä Endless kuvatauluilla, joihin yrityksellä oli omia haluttuja kuvia käytettäväksi. Tiloista tuli kaikinpuolin miellyttävät, rauhalliset ja näyttävät.
Toivomme kaikille miellyttäviä hetkiä uusissa toimitiloissa.

Suunnittelu: Avico Oy
Toteutus: Akustiikkapalvelut


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet