Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Metropolia Leppävaara


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:
Olimme toteuttamassa hienoa kokonaisuutta Metropolia Leppävaaran yleisiin oleskelutiloihin ja ruokalan eri osa-alueille akustoimalla tiloja erilaisilla tuotteillamme.
Kohteeseen tuli useisiin kohtiin uutta sisustuksellista akustiikkaa isojen akustoseinäkokonaisuuksien muodossa ja lisäksi verhoja ja muuta sisustuksellista akustiikkaa Kula -tuotteiden muodossa.

Akustoivat seinäkokonaisuudet olivat isoja erikoismuotoon leikattuja ja kankaalla verhoiltuja Mollis -tuotteita. Samaa tuotetta käytettiin myös tilaan tehtyyn kopiosyvennykseen vaimentamaan ääntä.
Verhoina käytettiin ruokalan tiloissa ja neukkarissa Aalto 3.0 verhoa eri väreissä.
Lisäksi yleisessä tilassa käytettiin Kula -tuotetta tuomaan muotoja, kokoja ja värejä tilaan, ja näitä jaettiin seinälle tyylikkäästi erilaisina kokonaisuuksina, mutta samalla yhdistäen tilaa.

Kyseisillä tuotteilla tilaan saatiin myös samalla mukavasti väriä ja pehmeyttä.
Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat laadukkaita, allergiavapaita ja kierrätettäviä.

Toivotamme nautinnollisia hetkiä uudistetussa tilassa kaikille käyttäjille.

Suunnittelu: Erat Arkkitehdit
Toteutus: ATL-Rakennushuolto Oy
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet