Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Original Sokos Hotel Kaarle


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla toteuttamassa hienoa kohdetta ja parantamassa ison ravintolatilan akustiikkaa.
Tuotteina kohteessa käytettiin Print tuotetta ja tuotteessa kuvina Kokkolasta otettuja tyylikkäitä kuvia, jotka asiakas itse oli valinnut ja tuotteet kehystettiin asiakkaan toimesta tilan omaan hienoon tyyliin. Katossa käytettiin Globus tuotetta eri kokoisina. Tuotteet tehtiin kattoon ilmettä antaviksi elementeiksi, mutta siten että eivät herätä huomiota liikaa. Ravintolan tuoleihin asennettiin Silent Socks akustoivat kalustesukat. Kohteeseen saatiin näillä ratkaisuilla äänimaailmaa huomattavasti rauhallisemmaksi, joka oli nimenomaan tilaajan oma palaute meille.
Toivotamme kaikille nautinnollisia hetkiä uusituissa tiloissa niin aamupalalla ja muissakin merkeissä.

Suunnittelu: AkustiikkapalvelutJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet