Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

AAVA

Aava mallisto koostuu pääosin Aalto verhoratkaisuista, joissa käytetään laadukkaita eri valmistajien kankaita. Näillä kaikilla voit erinomaisesti luoda tiloja, jotka vaimentavat tilassa olevaa ääntä ja näin rauhoittavat tilaa. Kankaat ovat testattuja ja akustomitattuja ja kaikki verhokokonaisuudet ovat julkisen tilan vaatimukset täyttäviä. Tarpeesta riippuen mallistosta löydät kustannustehokkaita, pimentäviä ja sisustuksellisempia ominaisuuksia / vaihtoehtoja. Verhot soveltuvat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin kuin kotitalouksiin vaimentamaan tiloja.

Arkkitehtuuriin tällä hetkellä kuuluvat korkeat tilat, suuret ikkunat ja muutoinkin avoimet tilat. Korkeiden tilojen ja minimalistisesti kalustettujen tilojen, sekä kovien lattioiden takia huoneiden kaiku lisääntyy merkittävästi. Materiaalit kuten betoni, lasi, ja laatat eivät juurikaan absorboi ääntä, vaan heijastavat sitä takaisin voimakkaasti synnyttäen kaikua. Tästä johtuen äänen taso nousee ja tiloissa kaikuu epämiellyttävästi ja siten se vaikuttaa työympäristöön ja keskittymiseen tilassa. Tieteellisesti on todistettu että jatkuva taustamelu vaikuttaa suoritustasoon ja yleiseen hyvinvointiin. Äänen voimakkuuden laskemisella / vaimentamisella vähennetään stressiä tilassa. Akustoivat verhot ovat erityisen sopivia monenlaisiin tiloihin niiden joustavuuden vuoksi. Verhoja liikuttamalla voi tarvittaessa muokata tilaa helposti. Verhoilla voidaan loistavasti vaimentaa tilassa olevaa ääntä ja tarvittaessa helposti myös jakaa tiloja. Akustoivat materiaalit ja yleensäkin pehmeät materiaalin kuten verhot vaikuttavat akustiikkaan parantaen sitä.
Verhokokonaisuudet toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen kaikki kiskot, kiinnikkeet yms. Mallistot ommellaan ja valmistetaan Kokkolassa.

Linkit

AAVA - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!