Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

AAVA

Aava mallisto koostuu pääosin Aalto verhoratkaisuista, joilla kaikilla voit erinomaisesti luoda tiloja, jotka vaimentavat tilassa olevaa ääntä ja näin rauhoittavat tilaa. Aalto -verhomalleista löydät tuotteita, joilla kaikilla löytyy akustomittaukset. Tarpeesta riippuen mallistosta löydät kustannustehokkaita, pimentäviä ja sisustuksellisempia ominaisuuksia / vaihtoehtoja. Verhoilla voidaan loistavasti vaimentaa tilassa olevaa ääntä ja tarvittaessa helposti myös jakaa tiloja. Verhot toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen kaikki kiskot, kiinnikkeet yms. Mallistot ommellaan ja valmistetaan Kokkolassa.

Aava mallistosta löydät myös Aava Huopa tuotteet 100% villasta tai PET huovasta, jotka mahdollistavat monenlaisia ratkaisuja. Nämä tuotteet ovat saaneet hyvän vastaanoton suunnittelijoiden parissa. Näillä tuotteilla voit luoda monenlaisia sisustuksellisia ratkaisuja, ja ne soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin ja tarkoituksiin, sekä samalla parantavat tilan äänimaailmaa.

Linkit

AAVA - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!