Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

AAVA

Aava mallisto koostuu pääosin Aalto verhoratkaisuista, joilla kaikilla voit erinomaisesti luoda tiloja, jotka vaimentavat tilassa olevaa ääntä ja näin rauhoittavat tilaa. Aalto -verhomalleista löydät tuotteita, joilla kaikilla löytyy akustomittaukset. Tarpeesta riippuen mallistosta löydät kustannustehokkaita, pimentäviä ja sisustuksellisempia ominaisuuksia / vaihtoehtoja. Verhoilla voidaan loistavasti vaimentaa tilassa olevaa ääntä ja tarvittaessa helposti myös jakaa tiloja. Verhot toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen kaikki kiskot, kiinnikkeet yms. Mallistot ommellaan ja valmistetaan Kokkolassa.

Aava mallistosta löydät myös muutamia muita akustotuotteita, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton suunnittelijoiden ym parissa. Mallistosta löydät sisustuksellisia tuotemalleja, jotka soveltuvat monenlaisiin kohteisiin ja tarkoituksiin.

Linkit

AAVA - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!