Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Airfelt

Kauttamme saa nyt laadukasta polyesteripohjaista perusakustolevyä suoraan kattojärjestelmiin tai liimattavaksi kattoon tai seinään. Tuote tulee valkoisella pintakankaalla tai halutessa ilman pintakangasta. Ilman pintakangasta tuotella on joko lämmöllä tasaiseksi käsitelty pinta tai käsittelemätön. Käsittelemätöntä tuotetta käytetään usein siten että tuote menee jonkin pinnan alle piiloon. Lämmöllä tasaiseksi käsitelty tuote soveltuu hyvin myös kattoon liimattavaksi.Tuotteidemme valmistusaine on ekologinen polyesterikuitu, joka valmistetaan 100% kierrätyspulloista. Materiaali vaimentaa tehokkaasti ääntä, ja sillä on lisäksi monia ympäristöön ja terveyteen liittyviä etuja, minkä vuoksi tuotetta käytetään myös erittäin korkeita laatustandardeja vaativissa tiloissa, kuten esimerkiksi laboratorioissa, hygienia- ja märkätiloissa. Tuote omaa M1- päästöluokituksen.

Lue lisää Airfeltistä tästä


Linkit

Airfelt - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!