Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustik

Scandinavian Acoustic Collection

Kun istahtaa sammaleiselle kivelle ikimetsässä tai kiipeää meren rannan kalliolle, voi kuulla saman äänen, joka yhdistää tuulen, lehtien havinan, nuotion rätinän, virtaavan veden solinan, meren kohinan ja lintujen laulun. Se ääni on nimeltään rauha. Meille puhdas, hyvinvoiva luonto on rauhaa. Se ei ole vain hiljaisuutta, vaan se on enemmän. Se on luonnollista tyyneyttä, arvoa, joka antaa tilaa aistia. Rauhaa.
Skandinavian Acoustic Collection edustaa meille juuri tätä.Malliston juuret ovat syvällä luonnossa ja siksi niissä on myös osa sydänjuuriamme, sillä sydämemme on osa luontoa. Luonto on ollut ennen meitä, ja se tulee jäämään vielä meidän jälkeemme. Siitä meidän on pidettävä huolta. Ihminen tulee aina tarvitsemaan luontoa olomassaoloonsa ja luonnon olemassaolo riippuu meidän jättämistämme jäljistä.

Scandinavian Acoustic Collection -mallistossa näkyy meidän sormenjälkemme. Se tarkoittaa, että haluamme, että tuotteemme on meidän näköisemme ja kantaa niitä arvoja, joita me pidämme tärkeinä.Skandinaavinen tyyli edustaa pelkistettyä ja klassista eleganssia: ajattomuutta ja selkeyttä. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, mutta siinä on silti kaikki tarvittava. Siksi mallistommekin nimi viittaa Skandinaaviaan. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, mikä kuormittaa luontoa, mutta siinä on kaikki se, mitä huippuluokan akustiikkatuotteelta vaaditaan. Kontrastit syntyvät pintoja ja materiaaleja yhdistämällä. Mutta ilman kontrastejakin tuote on yksinkertaisuudessaan kaunis.

Scandinavian Acoustic Collection taipuu moneksi. Se on monimuotoinen.
Se tuo luonnon lähellesi, sillä se on pala luontoa,
pala rauhaa, pala hiljaisuutta - pala sinua.
Akustiikka-arvoista tinkimättä.

Kestävä kehitys on valintoja.
Se on luonnon kunnioittamista, kuuntelemista, uusiutumista, kierrätettävyyttä ja turvallisuutta.
Siksi me loimme Skandinavian Acoustic Collection -malliston.
Siksi, että tiedät, mitä valitset.
Siksi, että valinnoillasi on merkitystä.
Siksi, että tämän päivän valintamme ovat osa huomista.
Me haluamme valita huomisen.Akustik = Skandinavian Acoustic Collection

Olemme julkaisseet uuden tuotemalliston, Akustik -malliston. Akustik on tämän päivän akustiikkaa tämän päivän arvoilla. Mallisto on rakennettu havaittujen tarpeiden ja kysynnän perusteella, unohtamatta ekologisuutta ja muita tärkeitä kestävän kehityksen arvoja. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja allergiavapaita.

Malliston kaikki tuotteet ovat tyylikkäitä perustuotteita. Löydät mallistosta muutamia rinnakkaisia tuotteita kohteesi ja budjettisi mukaan. Mallistosta löydät akustiikkatuotteet erilaisten tilojen erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin.

Akustik malliston tuotteista valtaosa omaa M1 luokituksen, jolloin voit suunnitella tuotteita haastavimpiinkin kohteisiin. Nämä tuotteet on merkitty erikseen tuotekortissa tekstillä ja esitteessä M1 Rakennusmateriaalien päästöluokitus merkillä.

Linkit

Akustik - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!