Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Terapia- ja hyvinvointipalvelu Verso


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla mukana toteuttamassa upeaa uutta Terapia- ja hyvinvointipalvelukeskusta Versoa Ouluun, jossa akustiikkaan haluttiin panostaa.
Kohteeseen tuli paljon erikokoisia seinäkokonaisuuksia Platz -tuotteella tehtynä. Platz -tuotetta käytettiin yksittäisinä tauluina pienemmissä vetäytymistiloissa ja luokissa, mutta myös pitkinä peräkkäisinä kokonaisuuksina antamaan ilmettä ja vaimentamaan tiloja. Kokonaisuuksissa ja väreissä haluttiin käyttää muutamia päävärejä, joita kohteessa muutenkin käytettiin seinäsävyinä. Kyseisillä tuotteilla tiloihin saatiin mukavasti pehmeyttä ja ilmettä. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Toivotamme hienoja hetkiä uusissa ja toimivissa tiloissa

Suunnittelu: Lukkaroinen Arkkitehdit Oy
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet