Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Best-Hall Oy


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:
Best-Hall Oy:n tiloihin suunnitellut akustiikat oli toteuttamassa akustiikkapalvelut. Uusiin laajennettuihin tiloihin tarvittiin akustiikkaa niin ruokalaan, isoon neuvottelutilaan, kuten myös toimistotiloihin.

Ruokasaliin laitettiin isompi kokonaisuus Hexagon -tuotetta tilataideteos muodossa ja taas neuvottelutilan ilmettä muutettiin Blocks-tuotteilla pyöreinä eri kokoisina ja värisinä, sekä laittamalla tuoleihin Silent Socks akustiikkatassut. Ruokatilan infotauluna, kuten myös toimistotiolohin käytettiin A-luokan Platz -akustomuistitauluja.

Tuotteilla saatiin tiloihin akustoinnin lisäksi hienosti ilmettä ja väriä.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy / Mirkka Stenmark
Toteutus: Akustiikkapalvelut
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet