Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Toimisto Helsingin keskustassa


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tässä upeassa ja rauhoittavassa toimistossa tiloihin asennettiin laadukkaita akustiikkatuotteita ja tyylikkäitä kokonaisuuksia tilojen tarpeiden mukaan. Työtiloihin asennettiin seinille Abstractan Scala XL tuotteita ja Mollis tuotteita halutuilla sävyillä vaimentamaan tiloja. Mollis tuotetta käytettiin paljon näyttöseinien rakentamiseen, mutta myös pienempien tilojen vaimennukseen ja sisustamiseen. Mollis tuotteissa käytettiin tällä kertaa arkkitehdin määrittelemää kangasta, joka ei ollut vakiovalikoimasta. Tiloissa oli erittäin rauhallinen ja miellyttävä värimaailma ja tunnelma. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Suunnittelu: Suunnittelutoimisto Amerikka
Toteutus: Akustiikkapalvelut


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet