Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Scala XL

”Inspiraatio tulee Islannin taloista, joissa aaltopelti usein kattojen lisäksi peittää myös julkisivut. Siitä syntyi ajatus tuoda se tilaan”, palkittu suunnittelija Anya Sebton kertoo. Ääntä absorboivan Scalan muotoilua ei ole kehitetty pelkästään esteettisistä syistä, vaan ensisijaisesti myötävaikuttamaan pehmeämpään äänimaisemaan.Scala tuoteperheen laaja valikoima pitää sisällään akustiikkalevyt, valaisimet, sermit ja tilanjakajat. Scalan akustiikkatuotteilla rakennat mielyttävän ääniympäristön ja kauniin sisustuksen. Scala -mallistoon kuuluu Scala Ceiling, Scala Floor, Scala Hanging, Scala XL, Scala Wall, Scala Mobile table screen ja Scala Table.Ääntä vaimentava seinäpaneeli Scala XL sopii täydellisesti parantamaan äänimaisemaa suurissa ja meluisissa tiloissa, kuten auditorioissa, auloissa ja ostoskeskuksissa, koska sillä on vahva ääntä vaimentava vaikutus. Scala XL -akustiikkapaneelin muodon ja materiaalin yhdistelmällä on A-luokan ääntä vaimentava vaikutus.

Scala Mobile table screen on helppo siirtää ja sopii täydellisesti tilapäiseen työskentelytilan rajaamiseen vaikka kotitoimistossa. Valittavissa musta tai valkoinen jalka.

Katso kaikki tuotteet, koot ja värikartta tuote-esitteestä.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Scala XL
Vakiokoko 1150x2300mm ja 1150x1600mm
Paksuus 90mm
Värit katso esite
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!