Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

BAUX

BAUX on innovatiivinen ruotsalainen tuotemerkki, joka tuottaa akustisia ratkaisuja nykyaikaiseen arkkitehtuuriin ja rakennuksiin. BAUX valikoimaan kuuluu kolme toisiaan täydentävää mallistoa BAUX Acoustic Wood Wool, Acoustic Pulp ja Acoustic Felt. BAUX -tuotteet täyttävät ympäristöystävälliset standardit ja ovat täysin kierrätettäviä. BAUX edustaa kaunista luonnollista rakennetta ja tarjoaa käytännöllisiä akustisia ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, asuin-, koulu-, kampus- ja julkisiin tiloihin. BAUX -akustiset paneelit, sermit, laatat ja 3D-mallit ovat kaikki testattuja akustotuotteita ja vähentävät melua ja kaikua missä tahansa tilassa/ympäristössä.

BAUX Wood Wool Panels, Tiles, Pixel ja Ceilings mallistot ovat muodon ja toimivuuden yhdistelmä. Puuvillalastutuotteet on tunnettu ja testattu materiaali, jota arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat käyttävät koko ajan ympäri maailmaa, sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Tuotteet on rakennettu kahdesta maailman vanhimmasta rakennuksaineesta: puu ja sementti. Näiden yhdistelmä luo yllättävän käytännöllisen, vahvan ja kestävän materiaalin.

BAUX Acoustic Pulp -paneeli on ensimmäinen 100% biopohjainen paperimassasta valmistettu akustiikkatuote maailmassa, joka yhdistää tinkimättömästi äänenvaimennuksen, turvallisuuden ja modernin esteettisyyden. Vaaraton meille ja ympäristölle. Se ei ole pelkkä lyhytaikainen akustinen vallankumous.

BAUX Acoustic Felt on innovatiivinen ekologinen ja liimaton huopatuote, joka valmistetaan kierrätetystä polyesterikuidusta.

Baux puuvillalastupaneelit ovat M1-luokitettuja

Lataa BAUX vastuullisuusraportti 2020

Tästä pääset Baux -tuotteiden kotisivulle


Linkit

BAUX - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!