Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Valkoinen sali Helsingissä

Valkoinen Sali Helsingissä sai uudet näyttävät kattokankaat, joilla akustoitiin tilaa. Kohteessa käytettiin tuotetta, joka on 100% villaa. Tuote oli mielestämme juuri oikea valinta kohteeseen, jolloin tilan arvokkuus säilyy. Tuote mukautuu loistavasti tilaan näyttämättä akustotuotteilta.
Käyttäjien palautteen perusteella kohde muuttui kankaiden myötä miellyttävämmäksi ja ne akustoivat tilaa hyvin. Tilasta tuli heidän mielestään myös entistäkin tunnelmallisempi kankaiden jälkeen.

Suunnittelijana kohteessa toimi Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy

Toteuttaja oli Oy Vallila Contract AbJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet