Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Oravaisten keskuskoulu


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla mukana toimittamassa akustotuotteita kokonaisvaltaisesti täysin uusittuun kouluun, jossa koulu peruskorjattiin katosta lattiaan. Kohteeseen valittiin käytettäväksi polyesteripohjaisia tuotteita katoissa ja seinillä, sekä jonkin verran puukuitua. Alakatoissa käytettiin luokkatiloissa Airfelt akustolevyä liimattuna suoraan kattoon ja myös alaslasketuissa järjestelmissä käytävillä ym tiloissa. Seinillä ja luokissa käytettiin Platz -tuotteita eri sävyillä verhoituna. Platz toimii ns. hybridtuotteena ja on samalla akustoinnin lisäksi erinomaisesti toimiva kiinnityspinta, joita koulussa paljon tarvitaan. Baux tiles -tuotetta käytettiin kohteessa erilaisina kokonaisuuksina antamaan hieman lisäilmettä haluttuihin paikkoihin. Toivomme kaikille opettajille ja oppilaille mukavia hetkiä uusitun koulun tiloissa.

Suunnittelu: Kronqvist
Toteutus: KronqvistJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet