Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkapalvelut - Marco Hietalan (Nightwish) valintaAkustiikkapalvelu - Marco Hietalan (Nightwish) valinta

Akustiikkapalvelu sai olla toimittamassa ja asentamassa Nightwish –yhtyeen basistin ja laulajan, Marco Hietalan, kodin olohuoneeseen ja äänitysstudioon akustiikkatuotteita. Hietala toivoi kotistudioonsa sellaista akustiikkaa, joka mahdollistaa kotona tehdyt äänitykset julkaisukelpoisella tasolla. Hietalan olohuone nimittäin soveltuu kokonsa ja korkeutensa ansiosta jopa kokonaisen rumpusetin pystytykseen ja äänittämiseen.

Akustiikkapalveluun Hietala törmäsi netissä etsiessään haluamiaan akustiikkatuotteita, jotka vastaisivat hänen vaatimuksiinsa sekä akustiikka-arvoiltaan että ulkonäöltään.

-Kotona akustiikka on minulle tärkeässä osassa, Hietala toteaa. Olen soittaja, säveltäjä, laulaja ja kuuntelija. Musiikin ja elokuvien kuuntelu- ja toistolaitteistoni on erittäin hyvää luokkaa, koska se on yksi harvoja intohimojani. Odotan kotiakustiikaltakin sellaisia arvoja, joita itse toteutan ja arvostan. Me olemme kuitenkin erilaisia, ja kukin toimikoon omien mieltymystensä ja kykyjensä mukaan tämän suhteen. Minä en välttämättä näe onko taulu suorassa ilman vatupassia, mutta minä kuulen mp3 musatiedoston ja wavin eron.

Koska akustiikkatuote on usein hyvin oleellinen osa tilan pintaa, se vaatii akustoarvoiltaan huipputasoiselta tuotteelta myös esteettisyyttä. Myös Hietalalle sisustuksellisuus oli avainasemassa tuotteen toimivuuden ohella. Tila huomioon ottaen akustoiva pystylamelli, jota pystyy kääntämään ja niputtamaan tarpeen mukaan, oli oivallinen valinta:

Jos Hietala haluaa rumpuihin ja symbaaleihin lisää iskua, räikeyttä ja heijastusta, hän voi avata verhoja ja ottaa tilamikrofoneilla heijastuksia ikkunapinnoista. Vastaavasti hän voi tehdä myös täysin päinvastaista levittämällä ja kääntelemällä verhoja sopiviin kulmiin hajottaakseen huoneen kaikuja vähäisemmiksi. Tilan toimiessa myös talon viihdekeskuksena, akustoiva lamelliverho on myös käytännöllinen vaihtoehto kuunteluun ja elokuvien katseluun.


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet