Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Helsingin Kaupunkiympäristötalo


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tässä upea Finlandia arkkitehtuurikilpailussa yksi kolmesta vaihtoehdosta ollut kohde, johon toteutettiin upeita Baux panels ja Acoustic Pulp kokonaisuuksia niin toimistotiloihin ja neukkareihin kuin yleisiin tiloihinkin. Acoustic Pulp tuotetta käytettiin yleisiin tiloihin vastaanottopisteisiin antamaan ilmettä ja linjakkuutta. Toimistotiloihin ja neukkareihin käytettiin puukuituista Baux panels tuotetta, jotka ovat tyyliltään rouheita kuten rakennus muutenkin monelta osin. Baux tuotteet ovat pelkistettyjä, linjakkaita ja ajattomia. Tuotteet ja niiden sävyt sopivat erinomaisesti tiloihin ja näin tuovat näyttävyyttä ja tyylikkyyttä. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita. Acoustic pulp on 100% biohajoava tuote.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet