Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Fazer -ravintola Wanhassa kalahallissaKokkolassa Wanhassa kalahallissa on nykyään Fazerin tilausravintola tai kokoustila, jossa olimme akustoimassa tilaa monenlaisilla tuotteilla. Kattoon asennettiin kierrätettävää materiaalia oleva Airfelt -tuote valkoisena 40mm paksuna, koska matala tilaa haluttiin akustoida mahdollisimman huomaamattomasti ja ilmavasti.
Ikkunoissa on akustoivat verhot Aalto 3.0 mallistostamme, joka omaa hyvät akustolliset arvot ja samalla verhoilla tuodaan tilaan pehmeyttä ja väriä.
Seinillä on useita eri kokoisia Print-tuotteita mustavalkoisena, jolloin saadaan korostettua tunnelmaa tilassa ja tuotua esille myös rakennuksen historiaa kuvien muodossa.

Kohde muuttui näillä tuotteilla akustollisesti huomattavasti paremmaksi säilyttäen paikan arvokkuuden historiaa kunnioittaen. Verhot ja taulut kohteessa sijoittuvat erittäin hyvälle kohdalle, koska ovat puhekorkeudella. Tuotteet ovat siis tehokkaita akustotuotteita, vaikka moni ei niitä akustotuotteiksi huomaa ajatella.
Kaikki valitut akustotuotteet kohteessa ovat allergiavapaita, kierrätettäviä ja muutenkin laadukkaita. Tällaisia tiloja saadaan aikaan hyvällä suunnittelulla, jolloin sisustusta voidaan muokata akustiikka huomioiden.

Toivotamme rauhallisia ruokailu ja kokoushetkiä kohteessa

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet