Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kokkolan Amarillo


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Amarillon ravintolakohteessa tehtiin tilan äänimaailmaa parantavaa akustiikkaa, vaikka tila oli haastava ja kohteessa oli melko vähän pintoja joihin oli mahdollista lisätä akustoivaa pintaa. Tiloissa muutettiin olemassa olevat kuvat akustoiviksi Print tauluiksi yrityksen brändikuvista. Tilan kattoon jatkettiin mustan värimaailman mukaan akustoivia levyjä joita tehtiin eri kokoisina ja muodoksi valittiin pyöreä, jolla myös saadaan hieman yksilöllisyyttä tilaan. Kaikki tuotteet olivat A -luokan akustomateriaaleja. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Suunnittelu: Akustiikkapalvelut
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet