Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Echojazz

Echojazz on täysin uusi, korkealuokkainen ja ainutlaatuinen Sveitsiläinen akustiikkatuote, jota on nyt saatavilla myös Suomesta. Echojazz -nimi viittaa jazz -muusikoiden taitoon soittaa tunnettuja kappaleita monenlaisin vivahtein – aivan kuten Echojazz -akustiikkatuotteen toivotaan innostavan erilaisiin ja yksilöllisiin toteutuksiin.

Echojazz -tuoteperhe tarjoaa laajan ja muokattavan tuotevalikoiman, jonka lisäksi Echojazz -tuotteesta voidaan valmistaa yksilöllisiä, suunnittelijan suunnitelman mukaisia tuotteita, joita ei valmiista esitteestä löydy. Echojazz -tuoteperheen valmiita tuotekonsepteja ovat ylivoimaisesti suosituin Echoboard ja kangaspintainen Echocoustic.

Echojazz -tuotteet täyttävät Suomen korkeatasoiset M1 -päästöluokitettelukriteerit, joten tuotteita on turvallista käyttää kaikenlaisissa projekteissa. Tuotteet ovat kehitetty nimenomaan laadukkaaseen akustointiin, mistä syystä ne omaavat hyvät akustoarvot. Tuotteet ovat lisäksi ekologisia, sillä ne ovat valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, ja tuotesuunnittelu noudattaa tarkasti ympäristöystävällisiä standardeja.

Toteutamme akustiikkaratkaisut kokemuksella, ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti, mistä syystä investointi akustisiin ratkaisuihimme on kannattavaa. Tarpeen mukaan konsultoimme laajaa akustisten konsulttien verkostoa löytääksemme juuri teidän kohteeseenne sopivat ratkaisut. Kaikki tuotteemme ovat yksinkertaisia asentaa ja tarjoamme myös kaikkiin tuotteisiimme täydelliset asennusoppaat.

Tästä pääset tutustumaan koko Echojazzin valikoimaan

Lisää ideoita täältä Echojazz
Esite echoboard
Esite echocousticLinkit

Echojazz - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!