Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Mollis

Mollis on ns. hybridituote. Mollis on kangaspäällysteinen seinävaimennin, joka toimii erinomaisesti myös kiinnityspintana kaikentyyppisissä tiloissa. Mollis tuotteessa kangas on käännetty taulun taakse. Tuotteen saa myös avoreunaisena, jolloin kangas on vain pinnassa. Avoreunaisena tuotteen ytimen/reunan väri joka näkyy on valkoinen, musta tai harmaa valinnan mukaan. Mollis -akustiikkataulun pintamateriaalina toimivat erilaiset kankaat. Kangas kiinnitetään tuotteen pintaan ja reunoille lämmöllä. Kankaan voit valita useasta kangas vaihtoehdosta.Tuotteen koko ja muoto on toiveiden mukaan muokattavissa. Tuotteella on standardikoot, mutta räätälöidään toivottuun kokoon. Koska kangas käännetään tuotteen taakse pyöreät muodot ovat haastavia toteuttaa. Avoreunaisena nekin onnistuvat hyvin. Pyöreitä muotoja varten suosittelemme Akustik malliston Globus tuotetta.Voit luoda tuotteella erilaisia väri- ja kokoyhdistelmiä rinnakkain tai päällekkäin. Voit yhdistää niitä, ja luoda näin juuri halutun näköisen oman akustokokonaisuuden. Mollis -akustiikkalevyllä luot yksilöllistä tunnelmaa eri tiloihin.

Tuote vaimentaa tehokkaasti ääntä ja on M1 hyväksytty, liimaton akustiikkatuote. Tuotteen akustoluokka on A. Asennus seinälle on helppoa valmiiden tarrakiinnikkeiden avulla. Mollis toimii myös kiinnityspintana ja on muun muassa sen takia ollut todella suosittu kouluissa ja päiväkodeissa.

RT-tuotetieto esite: Mollis Akustiikkalevy

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Mollis
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 30mm ja 50mm
Kangas Gabriel Hush, Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!