Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Mollis

Mollis on kangaspäällysteinen seinävaimennin, jossa kangas on käännetty taulun taakse. Mollis -akustiikkalevyllä luot yksilöllistä tunnelmaa eri tiloihin. Mollis toimii myös tarvittaessa ilmoitustauluna kaikentyyppisissä tiloissa kuten toimistoissa, kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa ym.
Tuote vaimentaa tehokkaasti ääntä. Tuotteen akustoluokka on A. Asennus seinälle on helppoa valmiiden kiinnikkeiden avulla.
Sinulla on mahdollisuus valita tuotteella erilaisia väri- ja kokoyhdistelmiä rinnakkain tai päällekkäin. Voit yhdistää niitä, ja luoda näin juuri halutun näköisen oman akustokokonaisuuden.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Mollis
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas Gabriel Hush, Mica ja Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!