Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Rimapaneelilla tehty katto yksityisessä edustuskodissa


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Kokkolassa olimme mukana toteuttamassa näyttävää yksityiskotia, jonka on suunnitellut arkkitehti. Avarassa, linjakkaassa ja valoisassa kodissa katot tehtiin akustoivalla Wood on Wall rimapaneelilla, jolla tiloihin saatiin upeaa ilmettä ja akustoivaa pintaa runsaasti. Paneeli on helposti työstettävä läpivientien ym osalta. Tuote on erinomainen tuomaan ilmettä ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös seinällä. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet