Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Abstracta

Abstracta on akustiikan edelläkävijöitä ja luonut parempia ääniympäristöjä vuodesta 1972 lähtien. Abstracta tarjoaa laajan valikoiman akustisia ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin ja vaatimuksiin - harkitusti suunnitelluista ääntä vaimentavista verhoista ja pinnoista innovatiivisiin huonekaluihin, joissa on integroidut akustiset ominaisuudet. Kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsin Smålandissa, Abstractan omalla tehtaalla. Abstracta on myös osa Lammhults Design Group yhtiötä.Abstractan toiminnan ydin on hyvinvointi, joka sisältää tulevien sukupolvien ja planeetan hyvinvoinnin. Tiiviissä yhteistyössä arvostettujen muotoilijoiden kanssa Abstracta kehittää jatkuvasti uusia tapoja luoda parempia äänimaisemia. Taustalla on joukko ammattitaitoisia toimittajia ja luovia suunnittelijoita, jotka suhtautuvat kestävän kehityksen tavoitteisiin ja äänimaisemiin intohimoisesti ja tekevät joka päivä töitä saavuttaakseen heidän viisi kestävän kehityksen tavoitetta.Sivuillamme esittelemme valikoidut tuotteet, mutta koko Abstractan valikoima on saatavilla kauttamme. Valikoimasta löydät laadukkaat ja kauniit sermit, tilanjakajat, akustiikkalevyt, akustiikkavalaisimet, akustiset huonekalut ja hiljaiset tilat.

Tästä pääset tutustumaan koko Abstractan valikoimaan

Kokeile Abstractan product configurator -työkalua löytääksesi projektiisi sopivan kokonaisuuden, määrät ja värit.

Tutustu Abstractan Youtube-kanavaan tästä

Linkit

Abstracta - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!