Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Huopa

Akustista huopaa löytyy valmistettuna 100% villasta ja PET-huopaa, joka on valmistettu 100% kierrätetyistä PET pulloista. Huovalla voit valmistaa monenlaista valmista pintaa ja käytössäsi on laajat värivaihtoehdot. Voit leikata siitä helposti kuvioita tai kiinnittää sellaisenaan suoraan seinään. Tuote on korkealaatuinen ja voit luoda niillä monenlaisia sisustuksellisia ratkaisuja, ja ne soveltuvat erinomaisesti moniin erilaisiin kohteisiin ja tarkoituksiin. Huopa on kaikkia aisteja miellyttävä. Materiaalin ympärillä viihdytään ja tuote on kaunis katsella ja koskettaa. Lisäksi tuotteella on ääntä vaimentava vaikutus ja se antaa tilaan rauhallisen tunnelman. Nämä tuotteet ovat saaneet erinomaisen vastaanoton suunnittelijoiden parissa.

Linkit

Huopa - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!