Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Trumpet akustiikkavalaisin

”Se ei ole LED-valaistu akustinen paneeli. Se on valaisin, jolla on akustisia ominaisuuksia”, toteaa Cutu Mazuelos, joka suunnitteli Trumpetin Abstractalle yhdessä Eva Pregon kanssa. Suunnittelijoille, jotka haluavat panostaa paitsi akustiseen toiminnallisuuteen, myös arkea rikastavaan muotoiluun, ero on ratkaiseva.Trumpet on saatavana kolmella vakioleveydellä (1040, 1640 ja 2040 mm), mutta se voidaan räätälöidä myös muissa koossa. Trumpetti on saatavana useissa eri kankaissa ja väreissä.Trumpetille on ominaista yksinkertaisuus ja keskittyminen yksityiskohtiin, mikä käy ilmi, kun tuotetta katsoo tarkemmin. Suunnittelijat käyttävät soittimen ikonista muotoa sekä ohjaamaan valoa, että luomaan hienovaraisen yhteyden lampun alla olevaan tilaan. Trumpet on yllättävän ohut, mikä antaa tuotteelle tyylikkään ilmeen.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Trumpet akustiikkavalaisin
Vakiokoko 1040/1640/2040x515x80mm ja 1040/1640/2040x580x80mm


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!