Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Scala Wall

Scala -tuoteperheen laaja valikoima pitää sisällään akustiikkalevyt, valaisimet, sermit ja tilanjakajat. Scalan akustiikkatuotteilla rakennat mielyttävän ääniympäristön ja kauniin sisustuksen. Scala -mallistoon kuuluu Scala Ceiling, Scala Floor, Scala Hanging, Scala XL, Scala Wall, Scala Mobile table screen ja Scala Table.Abstracta Scala Wall ääntä vaimentavat paneelit ovat saatavilla pysty- tai vaakasuuntaisina. Asennettaessa suosittelemme jättämään levyjen väliin rako. Tuote sisältää asennuskiinnikkeet.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Scala Wall
Vakiokoko 1207×1600mm ja 1207×2300mm
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!