Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Zen Pod

Zen Pod™ pienet, hiljaiset huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta - paikan jossa hengähtää. Tyylikkäässä suunnittelussa on käytetty kutsuvia materiaaleja, kuten tammea, villaa, lasia, alumiinia ja terästä.Zen Pod™ on akustinen keidas. Se luo täydelliset olosuhteet digitaalisille kokouksille, hiljaisille keskusteluille ja keskittymistä vaativalle työlle. Sen akustiset ulkoseinät auttavat myös parantamaan ympäröivän ympäristön äänimaisemaa vaimentamalla ympäristön melua. Zen Pod™ vaimentaa ääntä 31 dB, mikä tarkoittaa, että se saavuttaa äänenvaimennusluokan A.Huone on helppo koota ja käyttää, ja se on suunniteltu sulautumaan ympäristöönsä. Itse huoneen niukka ja harmoninen muotoilu on saanut inspiraationsa japanilaisesta sisustuksesta.Zen Podilla on poikkeuksellisen akustinen suorituskyky! Zen Pod vaimentaa ääntä 31 dB, mikä tarkoittaa, että se saavuttaa äänenvaimennusluokan A. Podeja on saatavana eri kokoisina, joita voidaan muokata tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Koko Small sopii yhdelle hengelle, koko Medium sopii mainiosti kahden hengen kokoustilaksi tai yhden hengen työtilaksi, koko Large sopii parhaiten pieneksi kokoushuoneeksi tai suuremmaksi työtilaksi yhdelle henkilölle. Zen Podiin on saatavana varustelutaso “Advanced” ja “Essential”.Lue lisää Zen Podista Abstractan sivuilta.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Zen Pod
Vakiokoko Small, Medium, Large - Essential tai Advanced varustelutaso
Sertifikaatit EPD, Möbelfakta


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!