Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Abstracta x Wall of Art

Abstracta ja taidealusta Wall of Art ovat yhdessä kehittäneet ainutlaatuisen ratkaisun, jossa yhdistyvät akustiikka ja taide. Tavoitteena on luoda harmonisia äänimaisemia ja samalla antaa huoneelle persoonallisuutta ja luonnetta jännittävien taiteilijoiden teoksilla.Abstracta x Wall of Art ei tee kompromisseja taiteen, akustiikan tai materiaalien valinnan kanssa. Puuvillakankaalle painettujen kuvioiden takana on tehokas äänenvaimennin, joka on valmistettu tekstiilijätteestä ja kierrätetyistä PET-pulloista, jotta ympäristöjalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Yhdessä laadukkaan tammikehyksen kanssa puuvillakangas parantaa kosketustuntumaa ja luo elegantin kokonaisvaikutelman, joka sopii hyvin esimerkiksi ravintoloihin, hotellien aulaan tai moneen muuhun tilaan.


Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Abstracta x Wall of Art
Vakiokoko 1025×1425mm, 725×1025mm ja 525×725 mmLinkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!