Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Soneo tuoteperhe

Soneo tuoteperhe tarjoaa lattia- ja pyötäsermit sekä akustiikkalevyt haastaviin akustisiin olosuhteisiin. Soneo sermit ja akustiikkalevyt ovat 100% kierrätettäviä.

Soneo Floor ja Soneo Table sermien avulla luot helposti miellyttävään työympäristön. Lattia- ja pöytäsermit alentavat tehokkaasti melutasoa ja lisäävät yksityisyyttä esimerkiksi avotoimistossa. Lisävarusteena sermeihin voidaan valita akryylimuovista valmistetut hyllyt ja pidikkeet.

Soneo Wall on monipuolinen ääntä vaimentavien neliömäisten paneelien järjestelmä. Neliö on geometrisista muodoista alkeellisin, mutta yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta sen dynaaminen potentiaali on rajaton. Soneo Wall akustiikkapaneelit voidaan järjestää vapaasti erilaisiin kuvioihin ja verhoilla useilla eri kankailla ja väreillä. Seinäpaneeli on saatavana myös kahdessa paksuudessa, joita yhdistelemällä voidaan luoda entistä dynaamisemman kuvion.


Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Soneo tuoteperhe
Vakiokoko katso esite
Paksuus 30mm ja 50mm


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!