Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Träullit

Träullit ja Akustiikkapalvelut ovat luoneet yhteistyösopimuksen Träullit -tuotteiden maahantuonnista.

Träullit on vuonna 1946 Lennart Rääfin perustama perheyritys Ruotsissa. Alusta alkaen yritys on valmistanut sementistä ja puulastusta Träullit -puukuituakustiikkalevyjä. Liikeidea on kehittää, valmistaa ja myydä markkinoiden parasta sementti-puukuitulevyä. Asiakaskuntamme löytyy pääasiassa Skandinavian ja Pohjois-Euroopan markkinoilta.Puukuitu, vesi ja sementti. Ympäristöystävällistä rakentamista ja kestävää kehitystä.
Luonnolliset raaka-aineet kuten kuusipuu ja puhdas sementti tuo ympärillesi ainutkertaisia ominaisuuksia. Hyvän äänenvaimennuksen, palonkeston, homeen ja lahonkestävyyden sekä lämmöneristyksen ja lämmönsitomisen. Levy on myös mekaanisesti vahva verrattuna mineraalivilloihin. Se sopii hyvin myös rappausalustaksi.

Sementillä sidottu puukuitu on rakenteeltaan yksinkertainen ja homogeeninen materiaali, joka sopii erinomaisesti ympäristöön jossa halutaan puhtaita tuotteita ja terveellistä ympäristöä. Tuote on allergiavapaa ja päästöarvot ovat erinomaiset.

Erityinen rakenne tekee Träullit-puukuitulevystä lämpöä- ja ääntäeristävän materiaalin, jolle sementtisideaine antaa lujuuden, kosteuden- ja palonkestävyyden. Levyn hyvä kosteudenimukyky ja ilmanläpäisevyys tasaavat huoneilman kosteuden eli levy "hengittää”. Monikäyttöiset Träullit-puukuitulevyt koostuvat kolmesta materiaalista: sementistä, kuusilastusta ja vedestä. Levyn painosta 30 % on puuta ja noin 70 % valko- tai yleissementtiä.Ympäristöystävällisen koostumuksensa ansiosta puukuitulevy on suosittu tuote. Sitä käytetään monenlaisissa kohteissa, kuten akusto ja sisustuslevyinä seinissä ja katoissa, sekä lisälämmöneristyksessä esimerkiksi valua vasten tai rappausalustana ulkoseinässä. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat uima- ja urheiluhallit, teollisuushallit, koulut, konttorit, ravintolat ja muutkin julkiset tilat.

Tuote soveltuu erinomaisesti kattojärjestelmiin tai suoraan kiinnitettäväksi kattoon ilman järjestelmää.

Träullit puuvillalastu tuotteet ovat M1-luokitettuja

Tästä pääset Träullit -tuotteiden kotisivulleLinkit

Träullit - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!