Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Korridor-käytäväpaneeli

Träullit Korridor-käytäväpaneeli on sementistä ja puulastusta muodostettu levy, joka soveltuu erinomaisesti käytävien alaslaskukattoihin. Käytäväpaneeli on suunniteltu juuri käytävien alaslaskuihin sen leveyden ja rakenteen vuoksi. Tuotteen takana on jäykistävä metalliprofiili jolloin tuote pitkänäkin toimii erinomaisesti ja saadaan tehtyä yhtenäisellä levyllä leveääkin käytävää. Tuotetta on helppo asentaa käytäville reunoille tulevien L-listojen avulla.

Karkea ja luonnonläheinen pintarakenne antaa katolle sen luontaisen ulkonäön. Tuote valmistetaan puulastuista, sementistä ja vedestä. Tämä yksinkertainen resepti antaa levylle monia hyviä ominaisuuksia.

Tuotteen avoimen rakenteen vuoksi hyvä äänenvaimentaja. Julkisissa rakennuksissa käytetään usein kovia pintoja vähäisemmän vahingoittumisen ja kulumisen vuoksi. Näihin kohteisiin tuote sopii erinomaisesti lujuutensa ja äänenvaimennuksensa vuoksi.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Träullit
Tuotenimike Korridor-käytäväpaneeli
Vakiokoko max 2400x600mm
Paksuus 25mm (metalliprofiilin kanssa 50mm)
Värit puunvalkoinen, sementinharmaa, tehdasvalkoinen, värikartan mukaan tai halutulla värillä
Absorptioluokka Katso testitulokset
Paloluokitus B-s1, d0 (A2-s1, d0)
Sertifikaatit M1, EPD, CE


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!