Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Tuotemerkit

Tuotevalikoimastamme löydät monipuolisen kattauksen erilaisia esteettisiä, ekologisia ja yksilöllisiä akustoivia tuotteita.

Valikoimista löydät tuotemerkistä riippuen 100% PET -kierrätysmuovista valmistettuja tuotteita, puukuitutuotteita, huopaa, akustiikkakankaista valmistettuja verhoja, vaimentavia sermejä, tilanjakajia ym. Suurin osa tuotteistamme omaa M1 -luokituksen.

Oma Akustik -tuotemallistomme on rakennettu havaittujen tarpeiden ja kysynnän perusteella, unohtamatta ekologisuutta ja muita tärkeitä kestävän kehityksen arvoja. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja allergiavapaita. Malliston kaikki tuotteet ovat tyylikkäitä perustuotteita. Akustik malliston perustuotteet ovat kaikki M1 luokitettuja akustiikkatuotteita

Ole yhteydessä, jos sivuiltamme ei löydy riittävästi tietoa. Autamme mielellämme.

Tuotemerkkejämme:
Akustik
Airfelt
Abstracta
Echojazz
BAUX
Träullit
Wood on Wall
Aava
Huopa
Silent Socks

Linkit

Tuotemerkkimme

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!