Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Wood on Wall

Wood on Wall on käsintehty akustinen paneeli. Wood on Wall tuote on arkkitehtien suunnittelema, jossa käytetään tarkkaan mietittyjä design puurimoja. Rimaseinä soveltuu lähes kaikkialle. Tuote on helppo asentaa seinään tai kattoon luoden tyylikkään ja ylellisen tunnelman tilaan kuin tilaan. Akustiset paneelit on helppo asentaa huomaamattomalla kiinnikkeellä ja ne tarjoavat loputtomat suunnittelumahdollisuudet oman seinän luomiseen samalla kun niillä on upeat akustiset ominaisuudet.

Akustinen paneeli valmistetaan huolellisesti käsin. Näin voimme varmistaa, että toimittamamme tuotteet ovat aina korkealuokkaisia. Kaikki puu tulee FSC-sertifioiduilta toimittajilta, jotka ottavat ympäristön olosuhteet huomioon. Wood on Wall tuotteen jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa huomioidaan kestävän kehityksen näkökulma. Rimojen takapinnassa oleva akustinen huopalevy on valmistettu 100% kierrätetystä PET -muovista.Paneeleita myydään kolmessa eri pituudessa. Pituudet ovat 2400x600x22mm, 2700x600x22mm ja 3000x600x22mm, Jokaisen riman leveys on 27mm ja rimojen välinen etäisyys 13mm. Tuotteiden mukaan on saatavilla puiset kehysrimat kaikissa paneeleiden sävyissä. Mustat kiinnitysruuvit saatavana myös kauttamme.

Akustiset paneelimme on testattu RISE-tutkimuslaitoksissa. Kun asennat akustiset paneelit suoraan seinälle, ne saavuttavat ääniluokan D, mikä parantaa jo selkeästi ääniympäristöä. Asennettaessa akustiset paneelit 45mm irti seinästä ja lisätessä panelin taakse vaimennusmateriaalia, saavutat ääniluokan A, mikä on paras ääniluokka.

Kun haluat ainutlaatuisen ja modernin rimaseinän tai katon, on Wood on Wall täydellinen valinta.Linkit

Wood on Wall - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!