Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Wood on Wall

Wood on Wall on käsintehty akustinen paneeli. Wood on Wall tuote on arkkitehtien suunnittelema, jossa käytetään tarkkaan mietittyjä design puurimoja. Tuote soveltuu lähes kaikkialle. Tuote on helppo asentaa seinään tai kattoon luoden tyylikkään ja ylellisen tunnelman tilaan kuin tilaan. Akustiset paneelit on helppo asentaa huomaamattomalla kiinnikkeellä ja ne tarjoavat loputtomat suunnittelumahdollisuudet oman seinän luomiseen samalla kun niillä on upeat akustiset ominaisuudet.

Akustinen paneeli valmistetaan huolellisesti käsin. Näin voimme varmistaa, että toimittamamme tuotteet ovat aina korkealuokkaisia. Kaikki puu tulee FSC-sertifioiduilta toimittajilta, jotka ottavat ympäristön olosuhteet huomioon. Wood on Wall tuotteen jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa huomioidaan kestävän kehityksen näkökulma. Rimojen takapinnassa oleva akustinen huopalevy on valmistettu 100% kierrätetystä PET -muovista.

Linkit

Wood on Wall - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!