Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustik

Träullit Akustik on sementistä ja puulastusta muodostettu levy, joka soveltuu erinomaisesti kattoon ja seinään. Karkea ja luonnonläheinen pintarakenne antaa katolle sen luontaisen ulkonäön. Träullit valmistetaan puulastuista, sementistä ja vedestä. Tämä yksinkertainen resepti antaa levylle monia hyviä ominaisuuksia.

Träullit Akustik on sen avoimen rakenteen vuoksi hyvä äänenvaimentaja. Julkisissa rakennuksissa käytetään usein kovia pintoja vähäisemmän vahingoittumisen ja kulumisen vuoksi. Näihin kohteisiin Träullit Akustik sopii erinomaisesti lujuutensa ja äänenvaimennuksensa vuoksi.

Träullit Akustik puukuitulevy on kosteudenkestävä ja voi vastaanottaa ja luovuttaa kosteutta vioittumatta. Kokeet osoittavat myös, että korkea pH-arvo vastustaa homesienien kasvua. Levyt eivät myöskään lahoa. Ei ole siis sattumaa, että Träullit-levyjä käytetään paljon kylpylöissä, urheiluhalleissa ja muissa kosteissa tiloissa. Levyt nimittäin tasoittavat ilmankosteutta, koska niihin imeytyy ja niistä haihtuu kosteutta päivän mittaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta huoneilma pysyy terveellisenä ja miellyttävänä.

Tuote soveltuu erinomaisesti moniin julkisiin kohteisiin kuten esim. urheilu- ja uimahallit, lastentarhat ja päiväkodit, koulut, elokuvateatterit, toimisto- ja teollisuustilat, pinnoitteeksi uudis- ja korjausrakennuksien katto- ja seinäverhouksiin, kauppa- ja ostoskeskukset, galleriat, yksityiskodit, hoitokodit, ja rakennusten ulkoseinien rappausaluslevynä (ei homeongelmia)

Träullit Akustik -puukuitulevyn emissioarvot ovat poikkeuksellisen alhaisia. Levyn vahva pinta kestää pölyimuroinnin koko elinikänsä ajan. Lukuisat esimerkit ravintoloista ja muista herkistä ympäristöistä todistavat, ettei levystä itsestään vapaudu pölyä eikä isompia partikkeleita.

Akustik on M1-luokitettu tuote

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Träullit
Tuotenimike Akustik
Materiaali Puukuituvilla (1mm, 1.5mm, 2.5mm)
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 25mm, 50mm
Värit puunvalkoinen, sementinharmaa, tehdasvalkoinen, värikartan mukaan tai halutulla värillä
Absorptioluokka Katso testitulokset
Paloluokitus B-s1, d0 (A2-s1, d0)
Sertifikaatit M1, EPD, CE


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!