Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Plenty Pod

Kun tarvitset hiljaisen huoneen kokoukseen, keskittymistä vaativaan työskentelyyn tai tärkeään puheluun Plenty Pod on ratkaisu. Plenty Pod on sarja liikuteltavia, hiljaisia ​​huoneita. Ne sopivat erityisen hyvin meluisiin tiloihin, kuten avotoimistoihin ja julkisiin tiloihin.

UUTUUSI! Täydennä Plenty Podiasi NEC-videoneuvottelujärjestelmällä – sisältäen näyttöruudun, kaiuttimet, videokameran ja Ochno-ohjauksen, joka mahdollistaa Plenty Podin sisällä olevan valaistuksen ja tuulettimien ohjaamista älypuhelimella.Lue lisää Plenty Podista Abstractan sivuilta.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Plenty Pod
Vakiokoko Small, Medium, Large


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!