Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Aircone

Aircone on jatkoa Stefan Borseliuksen menestyneelle Airflakelle. Sen muotoilukieli on verrattain tiukka ja graafisempi. Aircone paneelien yhdistäminen keskenään saa aikaan dynaamisen viivojen ja varjojen vuorovaikutuksen. Aircone on edeltäjäänsä Airflakea tukevampi, mikä mahdollistaa selkeämpien huonejakojen luomisen.

Valon läpi päästämiseksi tai mielenkiintoisten kuvioiden luomiseksi muodostelmaan on mahdollista jättää aukkoja. Kaikki Air -malliston tuotteen voidaan ripustaa katosta tilanjakajaksi tai kiinnittää suoraan seinään.
Tuotteen testit ja sertifikaatit

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Aircone
Vakiokoko 465×405 ja 405×240


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!