Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Holly akustiikkavalaisin

Holly on saatavana valaisimena tai pelkästään absorbenttina. Pehmeät, pallon muotoiset äänenvaimentimet käsittelevät täydellisesti matalataajuisia ääniaaltoja. Pallot on valmistettu kierrätetystä kankaasta, joka on muunnettu Soundfelt REC -materiaaliksi.

Valopallo on valmistettu opaalilasista - läpinäkymättömästä, valkoisesta lasista, joka tuottaa kauniin, tasaisen valon.Hollysta on saatavana kaksi versiota: pystysuora, joka sopii auloihin ja muihin korkeakattoisiin tiloihin sekä kulmiin akustisen vaikutuksen lisäämiseksi; ja vaakasuora, joka voidaan ripustaa esimerkiksi suurten pöytien päälle esimerkiksi ravintoloissa, baareissa ja työtiloissa.

Suunnittelija: Runa Klock & Hallgeir Homstvedt

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Holly akustiikkavalaisin
Materiaali kierrätystekstiili//opaalilasi
Vakiokoko 540x1015x585mm
Värit Anthracite, Terracotta, Light Grey


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!