Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Lily akustiikkavalaisin

Lily, ääntä vaimentava valaisin edustaa täysin uutta näkökulmaa akustisiin tuotteisiin. Sen melua vaimentava ominaisuus – muotoiltu huopa – on integroitu huomaamattomaksi osaksi muotoilua. Lilyn saa myös ilman valaisinta, jolloin se toimii kauniisti akustoivana elementtinä sisustuksessa

Absorbentti on saatavana useissa eri tekstiileissä ja kahdella eri ytimellä, joista toinenon polyesteri ja Abstractan kehittämä täyte. Lily sai nimensä varhaisista prototyypeistä, jotka muistuttivat lumpeen lehtiä. Siitä lähtien sen muotoa on yksinkertaistettu ja tehty tulkinnanvaraisemmaksi. Edelleen on kuitenkin läsnä tunne, että lamppu leijuu ilmassa ja tyynyttää huoneeseen upean hiljaisuuden.

Suunnittelija: Runa Klock & Hallgeir Homstvedt

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Abstracta
Tuotenimike Lily akustiikkavalaisin
Vakiokoko 900x61mm & 1200x61mm


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!