Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Utsjokisuun ja Karigasniemen koulut


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla kokonaisvaltaisesti mukana toimittamassa akustotuotteita, kun rakennettiin suomen pohjoisimpia kouluja Utsjoelle ja Karigasniemelle. Kohteissa käytettiin alakatoissa Airfelt akustolevyä niin liimattuna suoraan kattoon kuin alaslasketuissa järjestelmissä. Käytävillä ja luokissa käytettiin yhtenäisesti Mollis -tuotteita eri kokoisina ja erilaisina kokonaisuuksina halutuilla sävyillä verhoituna. Mollis toimii ns. hybridtuotteena, eli akustoi erinomaisesti ja on samalla toimiva kiinnityspinta, jollaisia kouluun haluttiin. Kaikki tuotteet on valmistettu 100% PET-kierrätysmateriaalista.
Toivomme opettajille ja oppilaille mukavia hetkiä uusien koulujen tiloissa.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy
Toteutus: Lehto Group Oy
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet