Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Radio Helsinki


Saimme olla mukana rakentamassa Radio Helsingin uutta ilmettä akustointien osalta.

Seinillä on useita erikoismitoilla toteutettuja eri kokoisia ja mallisia Mollis-tuotteita suunnittelijan suunnitelman mukaan. Tuotteen ydin on musta, ja pinta on verhoiltu harmaalla ja sinisellä kankaalla, jolloin saadaan luotua hienoa efektiä tilaan, sekä korostettua tunnelmaa tilassa.
Kattoon asennettiin kierrätettävää materiaalia oleva Airfelt-tuote mustana 50mm paksuna, koska katto haluttiin akustoida tehokkaasti, mutta huomaamattomasti.

Kohteeseen saatiin näillä tuotteilla toteutettua haluttu lopputulos ja saatiin myös paikkaan halutte spesiaali ulkonäkö ja tunnelma.
Kaikki valitut akustotuotteet kohteessa ovat allergiavapaita ja kierrätettäviä.

Toivotamme hyviä hetkiä Radio Helsingin kuuntelijoille akustoinnin näkökulmasta

Suunnittelijana kohteessa toimi Casagrande Laboratory / Mirella PeltonenJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet