Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Yksityiskoti


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tähän hienoon yksityiskotiin toteutettiin Träullit puukuidulla upeat katot. Träullit Akustik puukuitulevyä käytettiin koko tilan kattoon. Sävy kohteessa sopii erinomaisesti sisustukseen ja tilat näyttävät tyylikkäiltä ja katto antaa hienosti ilmettä tilaan. Kohteessa käytettiin paneelia, joka oli väriltään valkoinen ja 1200x600mm kokoisena viistereunalla. Kuitupaksuus oli 1,5mm. Träullit tuotteet saa tarvittaessa halutussa NCS sävyssä ja muissakin kuitupaksuuksissa. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita, sekä omaavat tietysti M1 päästöluokan.Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet