Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Berner OySaimme olla toteuttamassa upeaa kokonaisuutta Berner Oy:n uusissa tiloissa, jossa akustiikkaan todella on panostettu ja sen toteutus on tehty tyylillä.
Kohteeseen tuli useita isoja ja myös pienempiä seinäkokonaisuuksia akustoivilla elementeillä, jotka eivät näytä akustotuotteilta.

Kohteessa käytettiin Aava Pads -tuotetta erilaisissa kokonaisuuksissa ja väreissä tilojen värimaailmoiden mukaan kolmion muotoa hyödyntäen.
Kyseisellä tuotteella tilaan saatiin tehtyä kokonaisia seiniä ja myös pienempiä kokonaisuuksia eri puolille tiloihin. Ne toivat tilaan mukavasti pehmeyttä ja ilmettä.
Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Toivotamme nautinnollisia hetkiä uudistetuissa tiloissa henkilökunnalle ja kaikille jotka tiloissa tulevat vierailemaan.

Suunnittelu: KVA Arkkitehdit Oy
Toteutus: Sisärakenne Topset OyLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet