Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Pads Wall

Akustiikkaa toimistoihin, julkisiin tiloihin ja koteihin.

Paranna ääniympäristöä työpaikalla tyylillä. Pads Wall kokoelma ei ole vain leikkisä ja tyylikäs ulkonäöltään, se pysäyttää myös ääniaallot tehokkaasti, mikä parantaa huoneen akustiikkaa. Pads Wall paneelit on suunniteltu kiinnitettäväksi seinään. Pads -tuotteilla voidaan helposti suunnitella ja rakentaa pieniä tai jopa koko seinän kokoisia pintoja / kokonaisuuksia tyylikkäästi. Pads Wall on mallisto, jossa on tehokkaita ääntä vaimentavia tuotteita erilaisissa muodoissa. Tuotteen ydin on valmistettu 100% kierrätettyistä PET polyesterikuiduista. Tuotteet tuotetaan ilman haitallista formaldehydiä. Paneeleissa on valittavissa 100% villakangas Blazer ja Synergy -kangas, joka on 95% villaa ja 5% polyamidiä.

Investointi hyvään akustiikkaan lisää tuottavuutta ja palauttaa investoinnin takaisin lyhyessä ajassa.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Pads
Tuotenimike Pads Wall
Materiaali 100% kierrätettävä
Vakiokoko Ks.hinnastosta, joka ladattavissa kuvien yllä
Paksuus 30mm
Kangas Camira Blazer ja Synergy
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka B
Paloluokitus B-s2,d0
Sertifikaatit ISO 354: 2005, ISO 11654:1997
Asennus Tarralla tai liimaamalla


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!