Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Citec, Pietarsaari


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Pietarsaaressa Citecin toimistossa (Vanhassa tupakkatehtaassa) haluttiin pieniin neuvottelu ja työskentelytiloihin värimaailmaan sopivaa akustiikkaa vaimentamaan tilojen kaikumista. Tilat olivat muutoin valmiit, mutta lasipintojen ja kovien seinäpintojen vuoksi kaikuisia. Tiloihin hankittiin muutamia Mollis tuotteita jokaiseen tilaan tilan värimaailman mukaan ja Aalto 3.0 verhot kaikkiin ikkunoihin. Aalto 3.0 verhon värikartta on erittäin laaja ja kangas on tyylikäs. Näillä ratkaisuilla tilat saatiin mukaviksi työskennellä.

Suunnittelu: Akustiikkapalvelut
Toteutus: Akustiikkapalvelut
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet