Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Eskoon tuki -ja osaamiskeskus


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Olimme mukana toteuttamassa upeaa kokonaisuutta Eskoon tuki -ja osaamiskeskukseen, jossa akustiikkaan haluttiin panostaa. Kohteeseen tuli aulaan suuri ja korkea seinäkokonaisuus Pads -tuotteella. Väreinä haluttiin käyttää tiloissa muutenkin toistuvia vihreän eri sävyjä neliön muodossa. Kyseisellä tuotteella tilaan saatiin mukavasti pehmeyttä ja väriä. Lisäksi kohteeseen meni useita Baux kokonaisuuksia. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Toivotamme käyttäjille nautinnollisia hetkiä uusissa tiloissa.

Toteutus: TopSet Oy Pohjanmaa

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet