Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

LPK Hopealaakso, Helsinki


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Hopealaakson päiväkodissa puuta on käytetty monipuolisesti ja luontevasti niin sisällä kuin ulkonakin. Materiaalivalinnoissa periaatteena on ollut aito materiaalin tuntu. Päiväkoti voitti vuoden 2021 Puupalkinnon. Kaikki sisäkattopinnat on tehty vaimentavina. Talotekniikka on piilotettu akustiikkalevyjen taakse. Hyvän akustikon ansiosta puupintaa on voitu jättää näkyville ja kaikuminen saatu erinomaisesti kuriin.
Upeita kattoja kohteeseen toteutettiin Airfelt polyesteri tuotteella ja Aava PET-huopa tuotteella. Airfelt polyesterilevyä käytettiin kattoihin ja sen alapintaan tuli PET huopaa, jonka päälle rakennettiin puurimoitus, jolloin puupinta jäi hienosti näkyväksi pinnaksi. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita, sekä omaavat tietysti M1 päästöluokan.

Suunnittelu: AFKS Arkkitehdit Oy
Toteutus: Kitema Oy
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet