Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Alvarin koulu, Kuortane


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tähän hienoon kohteeseen toteutettiin Träullit puukuidulla upeita kattoja. Träullit Akustik puukuitulevyä käytettiin luokkatiloihin kattoon, aulatiloihin kattoon ja seinien yläosiin tyylikkäästi. Sävyt kohteissa sopivat erinomaisesti sisustukseen ja tilat näyttävät tyylikkäiltä. Alvarin koulun kohteessa tuote on puunvalkoisena eli maalaamaton Natural sävyinen paneeli. Träullit Akustik tuotteella tiloihin saatiin akustiikan lisäksi hienosti näyttävyyttä ja struktuuria. Träullit tuotteet saa tarvittaessa halutussa NCS sävyssä. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita, sekä omaavat tietysti M1 päästöluokan.

Suunnittelu: Laaja Arkkitehdit

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet