Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Jokiuoman päiväkoti

Kohteessa toteutettiin päiväkodin aulaan taiteilijan (etanaeditions) suunnittelema kuva, jossa kirjan tarina ja sen maailma muuntui päiväkodin uuden rakennuksen seinäteokseksi. Suurikokoinen (11 m x 6,5 m) tilateos sijaitsee korkeassa tilassa päiväkodin keskeisellä paikalla. Aulatilassa lauletaan ja leikitään ja tehdään monia päiväkodin toimia. Teos valmistettiin akustoivalle PET-materiaalille, jolloin tilaan saatiin samalla akustoivaa materiaalia. Teos on toteutettu 36 palasta ja jokainen pala on eri mallinen, kun saumat tehtiin värien vaihtokohtiin. Teos tuo tilaan upeaa värimaailman iloittelua ja kuvasta voi keskustella päivittäin.
Kun seinä oli valmis niin välitön palaute saatiin kohteessa olevilta pieniltä asiakkailta että "onpas mahtava”, joka tarkoittaa että työ on onnistunut.

Suunnittelu: WSP Arkkitehdit
Toteutus: AkustiikkapalvelutJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet